E-Post


Kontakta webmaster


 

www.lars-kamel.se

Alla de som röstade ja till Fulkolossen har visat att de är vandaler som förtjänar att uteslutas från allt socialt umgänge. Du kanske känner någon av dem som en trevlig person, men det är bara yta. Inunder ytan finns tydligen en person känslokall nog att vilja förstöra sin hemstad och strunta i alla protester. Det är tveksamt om en sådan person verkligen har några äkta känslor alls i umgänge med andra människor. Kanske är alla känslor bara spelade? Därför har jag några råd att ge:
Är du vän med någon av jaröstarna, så säg upp bekantskapen. Bjud inte honom/henne till några fester, tacka inte ja till att gå på fester ordnade av honom/henne, ring och skriv aldrig mer, svara inte på brev, och om han/hon ringer dig: Släng på luren.
Alla ni som är granne med jaröstare: Uteslut dem ur grannsämjan. Sluta prata med dem, utom för att klaga på något. Bjud inte in dem på några fester och gå inte på fester som de ordnar. Hejar de, titta åt ett annat håll. Behandla dem som luft.
Är du släkt med jaröstare: Säg upp släktskapet. Bjud inte längre in dem till släktfester, bröllop, födelsedagskalas och dylikt. Skriv, eller ändra i, testamenten så att du är säker på att de inte får ärva.
Är du pappa eller mamma till jaröstare: Säg upp alla kontakter med dem. Gör slut på alla dina tillgångar så att de inte får ärva någonting. Skänk hellre bort dem än lämna något kvar.
Är du barn till jaröstare: Flytta om du är tillräckligt stor för det. Försök hitta någon som kan adoptera dig.
Är du gift eller sambo med jaröstare: Gör slut. Du kan aldrig lita på den du älskar. Tyvärr rör det sig om en i grunden känslokall och elak person. Skaffa någon som bättre förtjänar din kärlek.